Belangrijke informatie

Belangrijke informatie

Prijzen en verzend- en portokosten

De prijzen zijn inclusief 21% BTW. Verzend- en portokosten en de wijze van verzending zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheid goederen en worden, voordat u een bindende bestelling plaatst, duidelijk gecommuniceerd.

Verzend- en portokosten:

Nederland: Per Post.NL: € 6,95 of verzending gratis vanaf € 65,00 bestelwaarde.
België: Per Post.NL Track & Trace: €13,00 of verzending gratis vanaf € 80,00 bestelwaarde.

Levering

Voor de geschatte levertijd verwijzen wij u naar de beschrijving van het product. Als er geen specificaties zijn beschreven, is de levering voor bestellingen binnen 30 dagen.


Verkoopovereenkomst

De visuele weergave van onze producten in onze online shop is geen juridisch bindend aanbod, maar een vrijblijvende katalogus. Pas nadat u uw persoonlijke gegevens heeft ingegeven en op de knop "Bestel" heeft geklikt in de laatste stap van het bestelproces, plaatst u een bindende bestelling voor de inhoud van de “winkelwagen”. De bevestiging van ontvangst van de bestelling volgt direct na het versturen van de bestelling. De aankoop wordt bekrachtigd met onze leveringsbevestiging of levering van de goederen. Als u binnen 2 weken geen leveringsbevestiging of levering van ons ontvangen heeft, bent u niet langer gebonden aan uw bestelling. 

Bestelgegevens

De bestelgegevens van uw opdracht zullen worden opgeslagen. U kunt ten alle tijde de Algemene Voorwaarden op deze pagina bekijken en opslaan op uw computer. Zowel de precieze bestelgegevens als de Algemene Voorwaarden zullen u ook per e-mail worden toegezonden.


Annulering

U kunt uw bestelling binnen twee weken zonder opgaaf van redenen schriftelijk (bijv. per brief, fax, e-mail ) of door terugsturen van de goederen annuleren, tenzij u hebt gehandeld in uitoefening van uw bedrijf of beroep (bestellingen door ondernemers). De termijn begint op zijn vroegst met de ontvangst van de goederen en gedetailleerde informatie in geschreven vorm. Gedurende deze periode is het voldoende om de annulering of de goederen tijdig te verzenden. De annulering moet worden gezonden aan:

Magiglide Nederland - Herungerstraat 67 D - 5911 AJ - VENLO - Nederland


Gevolgen bij annulering.

In het geval van een effectieve annulering zijn de eventueel wederzijds ontvangen betalingen of leveringen en de eventuele voordelen (bijv. rente) te retourneren. Kunt u ons de ontvangen levering of dienst niet geheel of gedeeltelijk, of slechts in verslechterde toestand retourneren, moet u ons een schadeloosstelling betalen voor de waarde. U kunt u schadevergoeding voorkomen door de goederen niet als uw eigendom in gebruik te nemen en alles nalaten dat de waarde ervan kan verminderen. Eventueel te verzenden pakketten moet verzekerd worden teruggestuurd op uw kosten.

U moet de kosten van terugzending eveneens dragen indien de geleverde goederen met de bestelling overeenkomen en als de prijs van hetgeen teruggezonden wordt niet hoger is dan 40 euro of wanneer u bij een hogere prijs dan 40 euro op het tijdstip van de annulering nog niet de tegenprestatie heeft geleverd dan wel de contractueel overeengekomen (gedeeltelijke) betaling niet heeft voldaan.

 
De annulering geldt niet voor:
Goederen die worden geproduceerd volgens de specificaties van de klant of duidelijk zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de besteller of die door hun aard niet geschikt zijn voor terugzending.


Garantie

12 maanden op  productie- en materiaalfouten.

 
Let op

Ondanks de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen zoals PTFE, kunnen onze glijders bij veelvuldig gebruik verslijten. Als de grijs / blauwe PTFE coating versleten is, dient u de respectievelijke glijder te vervangen.                                                                     

In principe zijn de PTFE glijders op elke ondergrond te gebruiken, echter gezien de vele structuren en materialen van de verschillende ondergronden, adviseren wij onze producten, voor uw specifieke omgeving, eerst uitvoerig te testen. Gebruik op ge-oliede vloeren is in de meeste gevallen af te raden. Beschadigde of gebruikte producten kunnen niet worden geretourneerd bij ontevredenheid over het product en worden op geen enkele wijze vergoed.


Onderhoud en gebruikershandleiding


PTFE  maakt het mogelijk al het meubilair licht te laten verplaatsen op tapijt en alle gladde ondergronden. Het is belangrijk dat het oppervlak onder de PTFE-glijders schoon is om krassen op gladde oppervlakken te voorkomen. Voor houten stoelen adviseren wij geen glijders met plakker. De lijm is niet bestand tegen de hoge belasting van de schuifkrachten op het relatief kleine glijoppervlak van de stoelpoten. Maak voor houten stoelpoten gebruik van onze glijders met nagel of schroef en clip.


Installatie-instructies voor glijders met dubbelzijdig klevende plakkers
1. Alvorens het aanbrengen, de oppervlakken goed reinigen en laten drogen. 2. Gebruik de meegeleverde dubbelzijdig klevende plakkers. 3. Verwijder het schutvel aan één kant en plak de  plakker op de zwarte kant van de glijder. 4. Verwijder het tweede schutvel en bevestig glijder aan de onderkant van het oppervlak dat moet glijden en zorg ervoor dat de grijze kant naar beneden wijst. 5.  Wacht ongeveer een uur, totdat de lijm is uitgehard. Daarna kunt u uw meubels moeiteloos en eenvoudig bewegen. (In plaats van de bijgeleverde plakker, kunt u ook alle geschikte sterke lijmsoorten gebruiken).


Installatie-instructies voor de glijders met kniegewricht
MGGG2516 - eerst de zwarte huls met een rubberen hamer in de stoelpoot slaan, daarna de glijder zelf  met een rubberen hamer of met de palm van uw hand in de huls slaan. Daarbij het glijvlak van de glijder met een stevige doek afdekken om het glijvlak te beschermen. De andere MGGGxxxx glijders met een rubberen hamer of met de vlakke hand inslaan. Daarbij ter bescherming het glijvlak van de glijder met een stevige doek afdekken.


Installatie-instructies voor glijdoppen
Het glijvlak van de glijder met een stevige doek afdekken om het glijvlak te beschermen. Daarna de glijdop met een rubberen hamer of met de vlakke hand in de stoelpoot slaan.


Installatie-instructies voor de glijders met nagel en clip
1. Neem de clip en een spijker of schroef en bevestig de clip aan het einde van de stoelpoot. LET OP: Zorg ervoor dat de smalste zijde van de clip tegen de stoelpoot zit ! 2. Als de clip bevestigd is, maakt u de glijdop stevig vast  rondom de clip. Nu kunt u uw meubels gemakkelijk en licht verplaatsen.


Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden vindt u hier.


Herroeping

Ons herroepingsformulier vindt u hier.